Onlineshopping på en ny nivå

Vi kommer nog aldrig sluta förvånas över Internets utveckling och möjligheter. Idag har antagligen majoriteten av alla i västvärlden provat på att shoppa online och för vissa är det en självklarhet att nästan uteslutet klicka hem kläder och prylar via webbutiker istället för att ge sig ut och trängas i de fysiska butikerna. Det senaste inom onlineshopping är dock något helt annat. En möjlighet att prenumerera på t-shirts.

Företaget bakom denna fantastiska idé heter T-Post Magazine och inte nog med att deras t-shirts är originella med sina snygga designertryck på bröstet, varje t-shirt har dessutom en artikel om något aktuellt ämne eller nyhet, tryckt på insidan av t-shirtens bakstycke. Som prenumerant hos T-post får man en gång i månaden, under tolv månaders tid, hem en ny t-shirt i brevlådan. Förutom att det här är den perfekta tjänsten för den som gillar kläder men avskyr att trängas i butiker, provrum och köer så är det dessutom en fantastisk present. Ge bort en presentprenumeration till din modeintresserade vän och han eller hon kommer garanterat inte att bli besviken.

På T-posts hemsida får man, genom bilder på tidigare månaders t-shirtdesign, en bra bild av hur t-shirtsen kan se ut. Se filmen nedan för mer information om detta nytänkande företag och deras spännande tjänst.