Ett pappersfritt samhälle

Idag har var och varannan människa en ”Ingen reklam tack”-skylt på sin dörr. När den årliga utgåvan av telefonkatalogen delas ut brukar de stora travarna i trapphusen inte minska alls förrän någon i föreningen till slut tar dem till pappersåtervinningen. Ja, pappersreklam och kataloger av olika slag är minst sagt förlegat. Idag sker i princip allt via internet. För bara tio år sedan gick man fortfarande till Svensk Kassaservice när man skulle betala sina räkningar. Idag betalar till och med människor i 80- och 90-årsåldern sina räkningar online.

Den nya tidens Din Del

Förr kunde man inte förställa sig livet utan telefonkatalogens Gula Sidorna eller Din Del. Hur skulle man då hitta nummer och företag när val av flyttfirma, städfirma, hantverkare eller låssmed skulle göras?

Förutom Google och Hitta.se finns idag den nya versionen av Din Del, fast självklart avsevärt mycket bättre. Offerta.se är sidan där du inte bara hittar de olika företagen inom den bransch du söker, du får dessutom deras offerter skickade till dig utan att behöva kontakta respektive företag. På så sätt kan du själv jämföra priser och erbjudanden innan du bestämmer dig.

På Offerta.se skriver du enkelt in vad du är ute efter. Till exempel flyttfirma i Stockholm och när flytten ska äga rum. Behöver du hantverkare beskriver du på samma sätt vad du behöver hjälp med och när du vill att arbetet ska ske. Offerta tar då på sig jobbet att leta upp de bästa och mest relevanta företagen och skickar sedan ut offerterna till dig så att du i lugn och ro kan göra ditt val.

Förutom att den här tjänsten sparar dig mycket tid så kan du dessutom lita på att de företag som Offerta rekommenderar är både pålitliga och seriösa. Att själv leta igenom djungeln av både seriösa och oseriösa firmor är både tids- och energikrävande. Låt istället Offerta göra jobbet – för enklare än så blir det inte!